Loading...
RESTORATIV YOGA - FORLØB

6 ugers yoga-forløb til dig, der har lyst til at nære dig selv.
 
Som du sikkert allerede mærker, har vi alle, i denne hektiske verden, behov for pauser, ro og hvile. Måske mere end vi får til dagligt.
Dette 6 ugers yoga-forløb er til dig, der trænger til at prioritere dig selv og dine pauser.

Måske har du behov for ro til at lade op?
Måske har du behov for ro til at nære de pauser, du allerede giver dig selv?

I den restorative yoga, bliver du guidet ind i forskellige hvilende stillinger. Du bliver støttet af puder, tæpper og blokke, så du ligger eller sidder så godt som muligt. Vi leder efter en følelse af lethed, så det er ubesværet for dig at være i stillingerne. Det er en yoga-form, som giver dig mulighed for bare at være, uden at skulle præstere. I den væren, der ofte opstår, får dit system ro til at genopbygge sig selv.
 
Hvis du tænker: Jamen laver man ikke noget til restorativ yoga?
Så er mit svar: Jo! Du hviler! Og det er mindst lige så vigtigt, som at være aktiv.
 
Jeg elsker Lao Tzu's citat "All action begins in rest", fordi det minder os om, det vi allerede ved: Vi bliver nødt til at lade batterierne op, for at kunne køre på. Vi er endda mere effektive, når vi også tager os tid til at slappe af, end når vi brager derudaf på en tom tank.
 
For mig som underviser, er det ikke kun min opgave at guide og støtte dig i de bedste stillinger for dig, men jeg elsker også at forkæle dig, med massage af f.eks. fødder, når du ligger og slapper af. Desuden bruger jeg æteriske olier i undervisningen, da jeg oplever, at man hurtigere kan give sig hen til afspændingen.

Forløbet starter mandag d. 25. april og løber hver mandag indtil d. 30. maj, kl. 16.30-18.30.
Pris: 1450 kr.
 
Vi er i Saligs skønne lokaler på Østerbro.
Masnedøgade 20, 2. sal, 2100 København Ø
 
Tilmelding i linket herunder
 
 
Henter datoer...