Loading...

Lidt om mig..

Jeg er uddannet moderne danser og levede i en årrække i en verden hvor jeg skulle yde og præstere meget - både fysisk og psykisk. 

Det endte med, at jeg havde jævnlige angstanfald, ikke kunne hverken sove eller spise og generelt manglede livsglæde. Jeg var gået ned med stress, som blev et vendepunkt for mig. Det tog mig ud på en rejse tilbage til den unge kvinde, som jeg var, før jeg begyndte at leve et liv præget af konkurrence.

Den kvinde var nemlig i kontakt med sig selv og naturen. Jeg brugte ofte krystaller og healing, som jeg havde lært af min far. Bevægelse og berøring, som et helende og terapeutisk redskab har altid været en del af mit liv, men jeg havde behov for at genopdage det.

I dag brænder jeg for at give det videre, som jeg selv har oplevet at min krop kunne. Nemlig at vende tilbage til den jeg var, da jeg forlod mig selv.

Jeg ser det som min fineste opgave at hjælpe dig til at lytte, respektere og mærke hvad du og din krop har brug for - hvad end det er igennem bevægelse, behandling eller doula-arbejdet.